WAT IS NFC?

EN WAT KAN JE ERMEE?


Een NFC visitekaartje is een visitekaartje dat is uitgerust met een NFC-chip. (Near Field Communication) Deze chip maakt gebruik van NFC-technologie om draadloos informatie uit te wisselen tussen de chip en een NFC-compatibel apparaat, zoals een smartphone.

 

 


Wanneer iemand met een NFC-compatibele smartphone het visitekaartje aanraakt, wordt er automatisch een verbinding tot stand gebracht en kunnen gegevens zoals naam, contactgegevens, bedrijfsinformatie en social media profielen worden uitgewisseld. Het maakt het uitwisselen van contactgegevens gemakkelijk en snel zonder de noodzaak van het handmatig invoeren van informatie in de smartphone.

 


Het gebruik van NFC visitekaartjes is een moderne en handige manier om contactgegevens uit te wisselen en kan vooral handig zijn voor professionals die veel netwerken en contacten verzamelen tijdens evenementen of conferenties. Ook kan het levensreddend zijn bij een noodsituatie zoals ongeval of medische behoefte doordat de hulpinstanties direct toegang hebben tot medische gegevens en contactpersonen.

 

Sale!

Blank NFC Visitekaartje met eigen logo

€ 99,00 € 75,00
Sale!

Blank NFC Visitekaartje met eigen logo

€ 99,00 € 75,00

BRAINCARD.

Materiaal: Bamboe

Upload uw eigen logo of ontwerp en wij zorgen voor een perfecte afwerking. Wij laseren uw logo of ontwerp in  de BRAINCARD.

Heeft u geen logo of ontwerp? Wij kunnen ook een logo of ontwerp voor u realiseren. Vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook een blanco BRAINCARD bestellen.