EIGEN ONTWERP 

Bij BRAINCARD kun je jouw eigen ontwerp uploaden om te gebruiken voor jouw BRAINCARD. Dit betekent dat je jouw eigen huisstijl, logo's, afbeeldingen en tekst kunt gebruiken om een uniek ontwerp te creëren dat past bij jouw persoonlijke of zakelijke behoeften.

 

Als je al een ontwerp hebt gemaakt, kun je dit eenvoudig uploaden via het bestelformulier op de website van BRAINCARD. Vervolgens zullen wij het ontwerp controleren en beoordelen of het geschikt is voor gebruik op een NFC visitekaartje. Als er wijzigingen nodig zijn, zullen wij contact met je opnemen om de nodige aanpassingen door te voeren.

 

Als je geen ontwerp hebt, biedt BRAINCARD ook ontwerpdiensten aan om je te helpen bij het maken van een aantrekkelijk en professioneel ontwerp. Neem gerust contact met BRAINCARD om de opties te bespreken en te informeren naar de mogelijke  bijbehorende kosten.

 

Kortom, BRAINCARD biedt de mogelijkheid om jouw eigen ontwerp te uploaden voor gebruik op een NFC visitekaartje en biedt ook ontwerpdiensten voor klanten die geen eigen ontwerp hebben.

 

BRAINCARD is een product van Brain Creative