FAQ


Kan ik zelf de gegevens van mijn BRAINCARD aanpassen?

Na het ontvangen van je bestelling kun je jouw BRAINCARD direct gebruiken. Maak een account aan op onze site en registreer je kaart. Hierna kun je waar en wanneer je maar wilt je profiel aanpassen. BRAINCARD SMART CONNECTED

Heb ik speciale software nodig?

Nee, De kaart werkt op NFC technologie. Deze software zit al in de meeste smartphones. Het is de zelfde techniek als je draadloze betalingen in je bankpas of smartphone.

Kan iedereen mijn gegevens aanpassen?

Door de kaart te beveiligen met een passwoord kunnen anderen niet bij jouw gegevens. Het is wel belangrijk om dit wachtwoord goed te bewaren op een veilige plek.

Wat moet ik doen bij verlies of diefstal?

Wanneer u uw BRAINCARD bent verloren of is gestolen, Kunt u zelf de BRAINCARD op afstand blokkeren, wijzigen of wissen. U kunt ook een mail sturen naar info@braincard.nl Wij zorgen dan dat de kaart op uw verzoek wordt gewijzigd, geblokkeerd of gewist.

Werkt mijn BRAINCARD op alle smartphones?

De meeste Smartphones zullen zonder problemen uw NFC kaart lezen. Echter zijn er nog wel smartphones die de functie niet standaard aan hebben staan. Dit zal u dan eerst handmatig moeten activeren. Naast de NFC TAG plaatsen wij ook een QR Code. Deze code leidt uw contact naar de zelfde gegevens. In de toekomst zullen alle smartphones deze technologie ontersteunen.

Moet ik me abonneren?

Nee, U heeft een eenmalige aanschaf. U betaald dus alleen de BRAINCARD. De technologie erachter is en blijft gratis.

Hoe vaak kan ik een BRAINCARD gebruiken?

De BRAINCARD is onbeperkt te gebruiken. Hier zit geen grens aan. U kunt de gegevens onbeperkt wijzigen, toevoegen of wissen.

Draag ik met een BRAINCARD bij aan het milieu?

Het gebruik van BRAINCARD (NFC visitekaartjes) heeft verschillende milieuvoordelen ten opzichte van traditionele papieren visitekaartjes:

  1. Vermindering van papierafval: Papieren visitekaartjes worden meestal weggegooid nadat ze zijn uitgewisseld, wat bijdraagt aan de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd. Met BRAINCARD is er geen papierafval en wordt er bijgedragen aan een schonere en duurzamere omgeving.

  2. Vermindering van de CO2-voetafdruk: Traditionele visitekaartjes worden geproduceerd met behulp van energie, materialen en middelen die bijdragen aan de uitstoot van broeikasgassen. Bij het gebruik van BRAINCARD wordt de CO2-voetafdruk verminderd, aangezien er minder middelen en energie nodig zijn om ze te produceren en te distribueren.

  3. Vermindering van waterverbruik: Papieren visitekaartjes worden geproduceerd met behulp van water. Door het gebruik van BRAINCARD is er geen waterverbruik nodig, wat bijdraagt aan het behoud van een van onze belangrijkste hulpbronnen.

  4. Vermindering van het gebruik van chemicaliën: Bij het produceren van papieren visitekaartjes worden vaak chemicaliën gebruikt, zoals bleekmiddelen en inkten. Bij het gebruik van BRAINCARD zijn er geen chemicaliën nodig, wat bijdraagt aan een veiligere en gezondere omgeving.

Kortom, het gebruik van BRAINCARD (NFC visitekaartjes) draagt bij aan een schonere, duurzamere en gezondere omgeving door de vermindering van papierafval, CO2-voetafdruk, waterverbruik en het gebruik van chemicaliën.

BrainCard is vanaf heden een TradeMark

We hebben onze ambities gevolgd en we zijn trots om te vertellen dat BrainCard vanaf heden BrainCard© is. Dit wil zeggen dat onze naam beschermd is tegen (mis)bruik van andere. Wij van BrainCard zijn hier natuurlijk enorm blij mee omdat de goedkeuring verteld dat we origineel en betrouwbaar zijn.

Lees meer »